• auto reparatie garage leiden en voorschoten

Autobanden

Ook voor autobanden Voorschoten, Leiden, Leidschendam en omstreken

Merkt u dat het profiel van uw banden minder of zelfs te weinig wordt en uw autobanden dus aan vervanging toe zijn? Gaat u binnenkort op wintersport? Moet u in de wintermaanden regelmatig door Duitsland?
Allemaal vragen waar wij in onze garage in Voorschoten antwoord op hebben: Bel of kom langs.

Garage RIMA zorgt ervoor dat uw banden snel, vakkundig en vooral tijdig gewisseld of vervangen worden. Wist u bijvoorbeeld dat elke automobilist in Duitsland in de wintermaanden verplicht is om met winterbanden te rijden? Hier kunt u bij de grens op worden gecontroleerd, zorg voor uw eigen veiligheid en voorkom boetes door om eerlijk advies te vragen aan onze monteurs in Voorschoten.

Natuurlijk gaat niet iedereen naar Duitsland of op wintersport dus de autobanden hoeven niet voor iedereen hierop afgestemd te zijn. Toch zijn autobanden zo belangrijk dat ze tijdens de APK keuring grondig nagelopen worden en de politie er ook regelmatig op controleert. Banden zijn vaak sneller aan vervanging toe dan autobezitters denken; Wist u dat autobanden in ieder geval na een bepaalde periode aan vervanging toe zijn? Omdat ze poreus kunnen worden of er zelfs scheurtjes in de wang kunnen komen moeten de autobanden goed na worden gekeken en eens in de zoveel tijd worden vervangen. Kom eens langs bij onze garage in Voorschoten en wij kijken graag met u mee.

Wij bieden eerlijk en merkonafhankelijk advies op dit gebied. Ook kunnen wij banden leveren van verschillende fabrikanten en dus voor alle soorten auto’s, ook voor die van u.

Komt de zomer of winter er aan, zijn uw autobanden versleten of wilt u er even naar laten kijken om zeker te weten of de banden in orde zijn? Bel ons of rijd even langs bij onze garage in Voorschoten, wij kunnen u dan een vrijblijvende prijsopgave geven.
Desgewenst kunnen wij op korte termijn zorgen dat uw auto -als het nodig is- weer op mooie nieuwe banden staat of dat uw zomer- en winterbanden tijdig gewisseld worden.

Wist u dat Garage RIMA naast autobanden meer services biedt?

In onze garage in Voorschoten verzorgen wij onder andere:
– Grote beurt voor de auto
– Kleine beurt voor de auto
– Airco service
– APK keuring voor maar € 25,-
– Reparatie aan alle merken auto’s
– Onderdelen tegen scherpe prijzen

Copyright © 2017 - Garage Rima