• auto reparatie garage leiden en voorschoten

APK keuring € 25,-

APK keuring Leiden, Voorschoten, Leidschendam en omstreken.

In onze garage in Voorschoten, regio Leiden verzorgen wij de APK keuring voor onder andere veel autobezitters uit Voorschoten, Leiden, Leidschendam, Wassenaar en meer omliggende gebieden. Wij zijn voor veel plaats- en streekgenoten een vertrouwd gezicht. Onze klanten komen altijd bij ons terug door onze service, vriendelijk en ons oog voor detail. Omdat wij een merkonafhankelijk garagebedrijf zijn in Voorschoten bent u bij ons ook altijd van eerlijk advies verzekerd en kunnen wij iedereen goed van dienst zijn. Woont u in Voorschoten, Leiden, Wassenaar of Leidschendam en zoekt u een betrouwbare garage in de buurt voor een APK keuring? Dan zijn wij u zeer graag van dienst. Naast de APK keuring doen wij o.a. aan onderhoudsbeurt voor de auto (groot en klein), algemeen onderhoud, airco service en reparatie. Kom eens langs of bel ons op, u rijdt gegarandeerd tevreden weer weg.
De APK keuring is een uitgebreide keuring van uw auto die Garage RIMA graag voor u uitvoert. Benieuwd waar wij zoal naar kijken tijdens de APK keuring in ons autobedrijf in Voorschoten? Kijk eens mee naar de onderstaande punten:

-Auto algemeen: geen gebreken of lekken
-Spiegels: geen gebreken, goed gesteld en te stellen.
-Voorruit: niet met alle ruitschade mag gereden worden
-Verlichting: werkt alles naar behoren en bent u goed zichtbaar?
-Gordels: zijn alle gordels aanwezig, onbeschadigd en bruikbaar?
-Wielophanging: moet in goede staat zijn en zonder speling
-Remmen: de remmen worden uitvoerig gecontroleerd en getest
-Papieren: is de auto juist geregistreerd en klopt alles?
-Stuurinrichting: reageert de auto goed? Zit er geen speling op?
-Vergrendeling en scharnieren: werkt alles naar behoren?
-Uitlaat en uitstoot: Overschrijdt de uitstoot niet de grens? Is de uitlaat niet lek en zit hij goed vast? Klinkt de uitlaat niet te hard?
-Wielen, velgen, banden: Voldoende profiel? Geen speling? Banden goed in de velg? Lagers in orde? De wielen zijn cruciaal voor een veilige auto en hier letten we dus erg goed op.

Dit zijn een aantal van de punten die wij nalopen bij de APK keuring bij garage RIMA in Voorschoten. Komt u uit Voorschoten, Leiden, Leidschendam of Wassenaar en zoekt u een betrouwbare garage waar de APK keuring voor slechts € 25,- uitgevoerd kan worden terwijl u wacht? Bel ons of kom snel langs!

 

Wist u dat Garage RIMA naast APK keuringen meer te bieden heeft?

In onze garage in Voorschoten verzorgen wij onder andere:
– Grote beurt voor de auto
– Kleine beurt voor de auto
– Airco service
– Autobanden service
– Reparatie aan alle merken auto’s
– Onderdelen tegen scherpe prijzen
– APK keuring Leiden
– APK keuring Voorschoten
– APK keuring Leidschendam
– APK Keuring Wassenaar

APK is geen onderhoud!

Bij een APK-keuring bij ons in regio Leiden worden er alleen punten gecontroleerd die met de veiligheid van uw auto te maken hebben.
De grote onderhoudsbeurt is veel uitgebreider zo worden ook zaken gecontroleerd die een defect of schade aan de auto of motor kunnen veroorzaken.
Bovendien worden tijdens een grote onderhoudsbeurt remmen op slijtage nagekeken en diverse vloeistoffen en filters vervangen.
Moet uw auto weer voor de APK keuring, komt u uit regio Leiden en wilt u dit laten doen bij het vertrouwde gezicht in de regio? Kom langs, klaar terwijl u wacht. Al 15 jaar apk keuring regio Leiden voor slechts € 25,- zonder verborgen kosten.

De APK is een momentopname en geeft dus geen garantie dat uw voertuig de rest van het jaar veilig blijft om mee te rijden en dat u een jaar lang geen onderhoud hoeft te plegen. Regelmatige controle en onderhoud van uw voertuig blijven dus belangrijk, ook hier helpen wij u graag mee.

Garage RIMA voor:

APK Voorschoten
APK Leiden
APK Leidschendam

En natuurlijk voor overige gebieden!

Copyright © 2017 - Garage Rima