• auto reparatie garage leiden en voorschoten

Airco service

Airco service Voorschoten

Wist u al dat u de airco van uw auto ook een beurt kunt laten geven? Tijdens deze beurt halen we de oude vloeistof en rommel uit de airco, vacuümeren we de airco en vullen we hem weer. Dit zorgt ervoor dat de airco vanbinnen weer fris is en zijn werk goed kan doen: uw auto lekker koud houden.
In het zonnige Voorschoten krijgen we vaker de vraag of het kan kloppen dat de airco van een auto het minder goed doet en dat klopt helemaal, als de airco van uw auto al een poosje niet ververst is zult u merken dat de auto al snel enkele graden warmer blijft in de zon, ondanks de loeiende ventilator in uw dashboard.

Gaat u op vakantie of wil u met een letterlijk frisse auto de zomer in? Kom eens langs bij Garage RIMA in Voorschoten om uw airco weer beter te laten werken, tijdens de zomermaanden kunt u zelfs profiteren van onze speciale actie: AIRCO SERVICE voor slechts € 89,- incl. BTW

LET OP, frisse airco? Probeer de service eens, het zal u niet tegenvallen. Kom langs bij ons in Voorschoten of maak een afspraak en wij zorgen ervoor dat uw airco net als uw auto weer draait als een zonnetje of kunnen we beter zeggen een diepvriezer!

Kende u ons nog niet?
Garage RIMA kan natuurlijk nog veel meer naast de airco service voor uw auto, wij doen ook het onderhoud en de reparaties, verzorgen de grote beurt, kleine beurt, APK keuring, autobanden en meer. Kom eens langs bij ons in Voorschoten of bel voor een vrijblijvende prijsopgaaf. Wij zijn u graag van dienst en u zult versteld staan van onze snelheid en service!

Wist u dat Garage RIMA naast airco service meer services biedt?

In onze garage in Voorschoten verzorgen wij onder andere:
– Grote beurt voor de auto
– Kleine beurt voor de auto
– Autobanden service
– APK keuring voor maar € 25,-
– Reparatie aan alle merken auto’s
– Onderdelen tegen scherpe prijzen

Copyright © 2017 - Garage Rima